Välkomna!

Detta är våran nya, gemensamma blogg.

Denna kommer att vara mer fokuserad på vårat helt vanliga, roliga och ibland tråkiga vardagsliv - i både skriftlig och videoform - och inte direkt, men det kan hända, inriktad på något av alla våra intressen, som vi skriver om i andra bloggar (vilka du finner länker till på höger sida). Där finns även olika kategorier du kan bläddra dig fram mellan, om det är något speciellt du vill läsa eller se.

Hoppas du kommer att finna något på denna sida som intresserar dig och får dig att vilja besöka den om och om igen, vilket vi mer än gärna ser fram emot.

Passa även på att berätta om den för alla dina vänner och bekanta (så många du känner). För fler besökare kan leda till fler möjligheter. Och det vore ju väldigt roligt om det nu gjorde det. Eller hur?

Om vi kommer på att det är något vi glömt att nämna i detta inlägg så kommer vi självklart att ta upp det vid senare tillfällen.

Med vänliga hälsningar

  / Herr & Fru Wise


Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej hej :)SKITSNYGG blogg ju :)

Kul att läsa en gemensam :)

KRAMAR

2010-04-11 @ 21:01:02
URL: http://emiliagronbergsmamma.blogg.se/
Postat av: Anki

Självklart kommer jag att följa även denna blogg! :)

2010-04-12 @ 21:53:08
URL: http://cirkusanki.blogg.se/

Please don´t spam us!If you don't have anything nice to comment don´t bother writing it. All comments will be answered on our own blog, to keep yourself updated you can follow us on bloglovin

Kommentera inlägget här:

Your name:
Jag är stammis

E-mailadress: (Only we can see it)

URL/Blogadress:

Tell us what you think

Trackback