Raggfrestelse eller Janssons munkar?

Ja, precis... det är det som är frågan.

Igår så skulle frugan laga raggmunkar, men det vart inte riktigt som tänkt.

Vi hade köpt en bunke med färdig raggmunkssmet, som det tydligen bara skulle vara att hälla direkt i pannan (utan några som helst egna tillsatser). Men så enkelt var det inte. Det brändes självklart fast på en gång och gick inte att vända på. Det vill säga att det såg ut som om någon skitit i stekpannan.

Frugan tänkte: vafan, och hällde i lite mjölk och nått ägg i den så kallade "färdiga" smeten. Nu funkade det perfekt. Inget som fastnade och så, men då stötte vi givetvis på ett annat problem... nämligen smakupplevelsen. Den var inte alls att leka med. Inte alls. Jag vete tusan vad det var vi fick äta. Det smakade definitivt inte raggmunkar. Mer som någon konstig sorts Janssons frestelse, fast utan lök och ansjovis.

Detta var alltså ingen höjdare. Mer en ren besvikelse. Så om du ser denna burk med färdigsmet i din lokala mataffär... undvik, undvik och åter igen undvik.


Hälsningar  / Herr Wise


ps. Det var ju tur att det stekta fläsket och lingonsylten smakade bra i alla fall.


Kommentarer
Postat av: maria

raggmunkar är ju skitäckligt :P

2010-05-04 @ 14:56:12
URL: http://janemary.blogg.se/

Please don´t spam us!If you don't have anything nice to comment don´t bother writing it. All comments will be answered on our own blog, to keep yourself updated you can follow us on bloglovin

Kommentera inlägget här:

Your name:
Jag är stammis

E-mailadress: (Only we can see it)

URL/Blogadress:

Tell us what you think

Trackback